Blogge Kurt

Kjære bloggen

Hei da er det lenge siden eg har skrevet blogginnlegg til mangen sin store frustrasjon! Eg får stadig kontakt fra folk som spør om eg har blogget i dag eller kortid neste blogg innlegg kommer. 

Her ute offshore, uansett kem sitt kontor eg har kommet inn på har folk sittet innpå to nettsider.. Finn.no og bloggen min ;) Kem hadde trodd at så mangen offshore arbeidere leste blogger ?

Trening driver eg fortsatt med, joggeskoa er flittig i bruk og det er jo bra! Så får vi se kor lenge eg gidder å holde på med denne galskapen med å springe mot en vegg og løfte på vekter...

Barten må vekk seier dei no på nyhetene , men da tenker eg : er du steikje galen? Eg begynner jo å like barten! så den skal eg ha på julebordet og :)

Med tannkost og fille har eg vaska på riggen i dag. Eg fant ut eg ikkje kunne sitte i kaffisjappa heile dagen så eg måtte lage meg arbeid. Så ja det stemmer det dere tror på land. Vi nordsjøarbeidere liker bare ikkje å innrømme det. Vi har en start lønn på over en million og gjør ikkje steike støv i 14 dager for å være klar og opplagt til å komme i land og slappe av i 4 uker :D

Da er vi klar for heimreise og julebord men eg tror eg må kjøpe meg dress når eg kommer iland så det ikkje ser så gale ut når eg er drita full og krangler med alle sjefene ;)
 

 

 

2 kommentarer

Crewet ditt

03.12.2012 kl.15:32

Jasså ute og shopper mens gutta sitter og drikker øl??

The Rimer

10.12.2012 kl.16:28

Ay Ay!

I can´t understand why you changed your blog to this shit, the last one was twice as nice as this site!

Do you still have your old blog or old comment´s? The Rimer had some brilliant comment´s!

I´m actually on the phone with The Rimer now he´s asking me to ask you: how the training´s going? Have you done some exercises or did the esso burger surprise?

Go Kurt Go! Yellow, Blue, Black or Green... it does not matter cause your the machine!

peace out! xXx (triple x)

Skriv en ny kommentar

Kurt Amund Øvreås

Kurt Amund Øvreås

25, Fusa

Bloggen skal holde dere oppdatert med min kvardag, Eg har begynt å blogge, trene og tidvis eta sunt..

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits