Svart fredag

Enda et nytt begrep og ny dag som blir dradd inn i norsk kultur, men denn dagen kan eg leve med. Butikkar skal visst sette ned priser på varer så det skal være mulig å få i havn noen billige julegaver. Men koffor denne dagen kjem så tidlig skjønner eg ikkje... Skulle det vert mulig å få kjøpt billige julegaver måtte no denne dagen falt på Lillejulafto! Dei kan ikkje meine og tro at eg har ein ide på ka eg skal kjøpe til folk ein mnd før jul?

I går var ein dårlig dag, eg sov heile dagen, spiste raspeballer og kjøtt til frokost og gav ein god dag i å trene. Egentlig vil vel det defineres som ein God dag og ikkje ein dårlig dagm men no har eg no satt meg dette målet å begynne å trene. Så da eg det vel ikkje noe annet å gjøre enn å hive på seg treningsklea og dei nye joggeskoa mine og komme seg ut i dag da.

Trening er for tranglærte meiner eg jo fortsatt da, sette seg på ein sykkel og sykle som besett til du stuper for så å se at sykkelen er satt på et stativ med ruller så den ikkje skal komme seg noen vei. Eller joggemaskina deg ein spring på et bånd som går rundt bare for at du skal kunne stå på samme plass hele veien så du får sett gårsdagens Hotel Cæsar mens du spring. Men uansett ka for et jævla tempo du sett opp så rekker du ikkje bussen, og TV er mye bedre å se på når du sit i ein sofa!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kurt Amund Øvreås

Kurt Amund Øvreås

25, Fusa

Bloggen skal holde dere oppdatert med min kvardag, Eg har begynt å blogge, trene og tidvis eta sunt..

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits