Siste helg

Snart offshore igjen.

Det er noen dager siden eg har blogget nå, men det har vert en "travel" helg. Torsdag og fredag var eg på kurs, så det blei to dager i Stavanger med en natt på hotell. Da fikk eg muligheten å besøke familie der nede som eg ellers ikkje kommer på å besøke. Så det kom jo litt godt ut av det.. 

Fredag og helg i Fusa der vi får besøkt mer familie og venner :) Fredagen gikk alt for fort da mye av dagen forsvant i reising helt fra Stavanger og opp, når vi kom til Fusa var det mykje masing med familien så er det jo gullrekka på TV mens søstera til Karoline hadde laga deilig taco :) Ingenting er som gullrekka, taco og øl på ein fredag! 

rdag og jobbing

 i det fantastiske vestlandsværet vi har hatt i hele år.. Eg føler det har vert minimalt med finværsdager i år! Noe som merkelig nok fort blir en vane... Etter jobb var det middag og skal vi danse, skal vi danse var ikkje noe å se på så vi for ut til de nye naboene våre for å få ideer til vi skal bygge hus til neste år :D Problemet med ide byggingen før husbyggingen er at hodet er fullt av ideer og budsjettet blir mer og mer sprengt for kvar ide :P 

 Den siste dagen før utreise er dagen da eg gjør alt eg burde gjort men har utsatt i 4 uker. Da blir det kontor arbeid som å skrive rekninger og reiserekninger .. Ting som er veldig lett å utsette! Søndagen er jo og ein fin TV-kveld så eg må slappe litt av og siden eg skal ut i nordsjøen og slite hardt i to uker no for å øke oljefondet og velferden i landet ;)

Baggen blir pakket så eg kan sove frampå i måro før turen i måro går til Sola og heliporten.. En liten joggetur har det blitt rundt byggefeltet i dag så eg har fått svettet ut ca halvparten av ølet eg har drukket i helga :p Og det eg håper på er at med en joggetur i dag så kanskje eg får motivasjon til å prøve treningsrommet på plattformen for første gang. Det kan jo bli en opplevelse å møte kollegaene eg har mobbet for at de for en kvar pris skal i dette treningsrommet :P Men kanskje eg har litt å lære av de?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kurt Amund Øvreås

Kurt Amund Øvreås

25, Fusa

Bloggen skal holde dere oppdatert med min kvardag, Eg har begynt å blogge, trene og tidvis eta sunt..

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits