Jogge med nye joggesko :)Eg føler treningen går greit! 


Denne uka har eg jobba mandag og tirsdag, det innebar å gå langt pokker til fjells for å bore og skyte litt. Den trakkinga i vått terreng tok eg som trening de to dagene og har derfor ikkje jogga før i dag denne uka. 

Joggeturen i dag blei med helt nye sko for å se om skikkelige joggesko kunne hjelpe på smertene eg fikk i leggen av å jogge litt. 

Hulahula ringen er blir tatt i bruk innimellom i reklamepauser og når eg får skrivekrampe etter all blogginga. Og eg holder meg fint på å gått ned 1 kilo siden eg startet og det er eg meget fornøyd med siden eg deiga meg felt i helga med digg og god mat!

 


I dag skal eg deige enda mer og eg liker det! Eg har tross alt åremålsdag og skal feire den til det fulle med god samvittighet (samvittigheten hadde eg hatt uansett, men siden eg har jogga kan eg sei eg har samvittighet ;) I dag har eg fåt Karoline til å lage pinnekjøtt til middag til meg siden det er det beste eg kan få til middag! Mormor og morfar skal stikke snuten innom i dag så da skal dei få servert oreokake og kanskje dei skal få seg ein tår kaffi mens me unge drikk oss et glass med brus :D

Jaggu e da fint med bursdag visst me ser vekk i frå at eg begynner å dra kraftig på årene og det merkes jo med at eg har fått tidlig midtlivskrise. Men midtlivskrise må da være en fin ting ? I fjor kjøpte eg meg motorsykkel, og i år begynte eg med blogging og jogging. Ka det blir til neste år finner du kun ut om du følger med på bloggen og eg fortsatt blogger da ;p

 
Én kommentar

Anonym

14.11.2012 kl.17:00

Hipp hurray for you on your day :D

Skriv en ny kommentar

Kurt Amund Øvreås

Kurt Amund Øvreås

25, Fusa

Bloggen skal holde dere oppdatert med min kvardag, Eg har begynt å blogge, trene og tidvis eta sunt..

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits