Få sponsor til bloggen for å kunne tjene pengerEg har som sagt startet med dette blogg greiene for å se om det i det hele tatt er mulig å tjene penger på dette med å berette for hele internetten ka kvardagen min består av. Eg har til nå tjent meg nok til en halvliter på byn og det er eg jo fornøyd med så langt.

Eg har meldt meg opp med mer eller mindre vellykka reklamekampanjer, men så kom eg over noe som eg har trua på kan gjøre jobben til å tjene penger mye lettere. sponsetblogg.no 

Disse har lovet å gjøre alt de kan for å finne en sponsor til meg, og ikkje nok med det! De skal jobbe for å få sponsor som passer til din blogg.

Allerede kort tid etter du har registrert deg her kommer det mail tilbake med en liste over sponsorer som kan passe din blogg. Derretter begynner de å jobbe med å skreddersy sponsor til din blogg, og de sender deg mail med en gang de finner sponsor til deg.

Dette lover bra! 

Her er det bare å melde seg på, sjøl om du ikkje er rangert på noen topp liste eller har like mange lesere som VOE eller Fotballfruen.

Meld dere på og tjen penger på hobbyen deres ;)

 

Én kommentar

The Rimer fan (comments)

12.11.2012 kl.13:16

Ay Ay!

I can´t understand why you changed your blog to this shit, the last one was twice as nice as this site!

Do you still have your old blog or old comment´s? The Rimer had some brilliant comment´s!

I´m actually on the phone with The Rimer now he´s asking me to ask you: how the training´s going? Have you done some exercises or did the esso burger surprise?

Go Kurt Go! Yellow, Blue, Black or Green... it does not matter cause your the machine!

peace out! xXx (triple x)

Skriv en ny kommentar

Kurt Amund Øvreås

Kurt Amund Øvreås

25, Fusa

Bloggen skal holde dere oppdatert med min kvardag, Eg har begynt å blogge, trene og tidvis eta sunt..

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits